Stichting voor bijzonder primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ONDERWIJS

Uitgelicht
Bekijk alle berichten

Fijne zomer!

16 juli 2019 - Lucas Onderwijs
Na een jaar vol inspanningen, is de laatste schoolweek aangebroken. De welverdiende zomervakantie wacht. Wij wensen iedereen een heel fijne zomer. Ook wij gaan van vakantie genieten. Komende weken hebben we daarom aangepaste openingstijden.
Verder lezen ›

Jaarverslag 2018

08 juli 2019 - Lucas Onderwijs
Lucas Onderwijs als bestuur, en elke afzonderlijke school daarbinnen, wil haar leerlingen het best mogelijke onderwijs bieden opdat zij zich kunnen ontwikkelen tot zelfbewuste, verantwoordelijke en kansrijke burgers. Ook in 2018 hebben wij ons hier met plezier en passie voor ingezet.
Verder lezen ›

Kwaliteitsbeleid Lucas Onderwijs

17 juni 2019 - Lucas Onderwijs
Onder het motto “Samen elke dag een beetje beter” werken we dagelijks met elkaar aan het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Kwaliteit en kwaliteitsbewaking zijn hierbij van groot belang.
Verder lezen ›

Scholen

46
Basisscholen
8
Speciaal (basis)onderwijs & expertisecentra
25
Locaties voor voortgezet onderwijs
Het best denkbare onderwijs willen we vormgeven door samen te werken vanuit waarden die zijn ontleend aan de Christelijke geloofsgemeenschap. We willen aantrekkelijk onderwijs bieden dat zich onderscheidt door ontwikkeling, aandacht voor kwaliteit, goede zorg voor de medewerkers en solidariteit met kansarmen. Dit doen we in actief partnerschap met de maatschappelijke omgeving en met ruimte voor de diversiteit van al onze scholen.

Vacatures
Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Bekijk alle vacatures

Leraren in opleiding (4e jaar PABO, betaalde variant) voor basisschool 't Palet

16 uur per week
Basisschool 't Palet is op zoek naar leraren in opleiding (4e jaar PABO, betaalde variant)

Een leerkracht midden- en bovenbouw met ingang van schooljaar 2019-2020, basisschool Jeroen

40 uur per week
Basisschool Jeroen zoekt een groepsleerkracht voor de midden- en bovenbouw!

Met ingang van schooljaar 2019-2020, 0,6 - 1,0 fte.

Energieke en sportieve gymleerkracht gezocht met ingang van het schooljaar 2019-2020, Nutsschool Woonstede

23 uur per week
Nutsschool Woonstede zoekt na de zomervakantie, of zo snel mogelijk daarna, een leerkracht gym. We zoeken een sportieve leerkracht die uitdagende, toffe en gedifferentieerde gymlessen kan geven in een prachtige, moderne gymzaal!

Groepsleerkracht groep 1-2 met ingang van 26 augustus 2019 i.v.m. een zwangerschapsverlof voor Basisschool Paschalis

17-20 uur per week
Het team van basisschool Paschalis is op zoek naar groepsleerkracht groep 1-2 met ingang van 26 augustus 2019 in verband met zwangerschapsverlof tot 20 december 2019 voor 17 uur – 20 uur, wtf. 0.42 – 0.50

Werken bij Lucas

Lucas Onderwijs ziet haar medewerkers als de sleutel tot de kwaliteit van het onderwijs op haar scholen. Gezamenlijk streven we naar aantrekkelijke en inspirerende scholen om in te werken. Met een cultuur gericht op ontwikkeling, kennisdeling en professionaliteit, biedt Lucas Onderwijs ruimte voor groei, zelfontplooiing en ontwikkelingsmogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat we met plezier ons onderwijs elke dag een beetje mooier maken!

Lucas Academie

5
sep

HEA informatie- en schrijfsessie

donderdag 05 september 2019
De gemeente Den Haag heeft de subsidieregeling HEA aangepast. Hierdoor is er aardig wat veranderd. Daarom organiseren we op vijf verschillende dagen een bijeenkomst zodat er altijd een moment is dat past in jouw agenda. Tijdens de bijeenkomst informeren we je over de veranderingen en de gevolgen die de aanpassingen hebben voor de aanvraag.
Verder lezen ›
17
sep

Training Nieuwe leden Collegiale visitatie (vo)

dinsdag 17 september 2019
Speciaal voor nieuwe leden van de visitatiecommisisies organiseert Lucas, samen met CVO, jaarlijks een training. Tijdens de training krijgen de deelnemers een korte introductie op het proces van collegiale visitatie, twee workshops (het formuleren van de juiste vraag en het stellen van de juiste vragen tijdens de visitatie) en een simulatie van een visitatiecommissie.
Verder lezen ›
18
sep

Training Leren coachen en begeleiden

woensdag 18 september 2019
Wil jij deskundig leren coachen? Dan is deze training wat voor jou. Je leert in deze training de eerste praktische vaardigheden die je nodig hebt om deskundig te coachen. Je leert onder begeleiding van een professionele coach -José Voorham- de kneepjes van het van het coachingsvak.
Verder lezen ›
18
sep

Alumnibijeenkomst Spannend Schoolleiderschap

woensdag 18 september 2019
Heb jij het traject 'Spannend Schoolleiderschap' gevolgd? En wil jij jouw verhaal delen met andere alumni? Kom dan naar deze speciale alumnibijeenkomst.

Waar je tijdens het traject jouw eigen pad bewandeld, creeren we met deze bijeenkomst een moment om van gedachten te wisselen met andere oud-deelnemers van het traject.
Verder lezen ›

23
sep

Intervisie startende schoolleiders po

maandag 23 september 2019
Een aantal keer per jaar komen startende schoolleiders uit het primair onderwijs bij elkaar om op professionele wijze ervaringen uit te wisselen en vraagstukken vanuit de dagelijkse praktijk met elkaar te beantwoorden.
Verder lezen ›